Qui som

Donçs som una Cooperativa de treball associat i com a tal el nostre objecte es proporcionar-nos llocs de treball mitjançant el nostre esforç personal i directe; buscant així un creixement econòmic que es fonamenta en la ocupació, la equitat social i la igualtat. 

La Crisopa Coop. V. vol unir persones involucrades en el món de l'agroecologia al País Valencià. El projecte el formem persones amb capacitats, punts de vista, i disciplines diferents que treballant guiats pels principis cooperatius volem centrar la nostra activitat en la qüestió agroecològica.

Som un equip multidisciplinar que treballa la terra i ofereix diferents serveis. 

Pensem que el consum de productes ecològics i d'origen local és altament recomanable per la nostra salut i gratificant per als nostres sentits, que es retroben amb els sabors i olors que avui dia no trobem als supermercats i grans magatzems. Pensem  que la producció d'hortalisses per part del propi consumidor és gratificant i t'omple d'energia, es una activitat lúdica i de contacte amb la natura.

Anteriorment a La Crisopa s'hem implicat en altres projectes com ara l'associació Terra i Salut, associació cultural de productors i consumidors del Camp de Túria.

Vos oferim :

  • Producció natural i distribució local de fruites i hortalisses de temporada. Cultivades a les nostres comarques (Camp de Túria, El Comptat i La Marina Alta)

  • Jardineria: Treballs i assessorament en jardineria

  • Assistència tècnica topogràfica: subsanació d'errors cadastrals, al.legacions a sigpac, deslindes, amollonament de finques i certificats de superfície entre altres

  • Treballs amb Municipis: Estudis de camp, investigacions, programes de desenvolupament rural  i dinamització del sector agrari.

  • Treballs amb Escoles: hortes escolars, menjadors escolars...

  • Organització de jornades, xerrades...

 

 

 

 

 

Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències. Si continueu navegant entendrem que accepteu estes condicions.