Notícies

Canvis en la compra online

Canvis en la cistella de la compra de verdura en La Crisopa

Estem actualitzant el sistema de la pàgina web. En aquesta primera part hem actualitzat la comanda online passant de 4 columnes a 3, i la informació dels productes afegits, el cercador, i les categories de la part dreta a l'esquerra. També varia el procés de finalització de la comanda podent seleccionar les dades del punt de recollida de la cistella en la mateixa pantalla (segueix sent necessari confirmar la compra per finalitzar la comanda). Durant el mes de febrer adaptarem la web per a una bona visualització en dispositius mòbils.

 

(castellano)

Estamos actualizando del sistema de la página web. En esta primera parte hemos actualizado el pedido online pasando de 4 columnas a 3, y la información de los productos añadidos, el buscador, y las categorías de la parte derecha a la izquierda. También varía el proceso de finalización del pedido pudiendo seleccionar los datos del punto de recogida de la cesta en la misma pantalla (sigue siendo necesario confirmar la compra para finalizar el pedido). Durante el mes de febrero adaptaremos la web para una buena visualización en dispositivos móviles.

Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències. Si continueu navegant entendrem que accepteu estes condicions.